Facebook -arvonnan säännöt ja ehdot

Facebook -arvonnan säännöt ja ehdot

1. Järjestäjä

Kilpailun (arvonnan) järjestää Rentcon Oy. Tämä kilpailu ei ole Facebookin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä.

2. Osallistuminen

Kilpailu alkaa 7.10.2019 ja päättyy 16.10.2019. Voit osallistua arvontaan tykkäämällä Rentconin facebook-sivusta ja kommentoimalla arvontajulkaisua. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat,18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, lukuunottamatta Rentconin henkilökuntaa. Kilpailuun voi osallistua vain kerran. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

3. Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kaksi voittajaa, voittajat saavat 2x leffalippua Finnkinon teattereihin. Voittajat arvotaan ja julkistetaan 17.10.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook-viestillä tai kommentoimalla osallistumiskommentia. Jos voittajan viesti-toiminto ei ole käytössä, voittaja ilmoitetaan julkaisun kommenttikentässä.

Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 10 päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja järjestäjällä on oikeus arpoa/valita uusi voittaja. Palkinnot noudetaan toimistoltamme tai toimitetaan voittajille postitse/sähköpostitse. Rentcon maksaa postimaksun. Mikäli palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Rentconista johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Rentconilla ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää kolmannelle taholle.

4. Järjestäjän vastuu

Rentcon vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Rentcon ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Rentcon ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

5. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Rentcon käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneiden nimeä kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

6. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

7. Muut ehdot

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä ilmoittaa kampanjan markkinointikanavassa ja tällä sivulla, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.