Jokapaikanhöylä raksalle Espoon Leppävaaraan

Jokapaikanhöylä raksalle Espoon Leppävaaraan

Pitkäaikainen ja luotettava asiakkaamme etsii työmaalleen pitkäkestoiseen työsuhteeseen innokasta rakennustyöntekijää, jolta tarttuu tehtävään kuin tehtävään.

Työmaa sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Sinun ei tarvitse olla timpuri tai muutenkaan valmis ammattilainen, tärkeintä on asenne ja halu oppia sekä kehittyä rakennusalan moniosaajaksi.

Haemme henkilöä, joka tarvittaessa esimerkiksi maalaa ja tasoittaa seinää, mutta ei myöskään arastele tarttua harjanvarteen, jos tilanne sitä vaatii. Lisäksi työturvallisuuskortti sekä suomen kielen taito vaaditaan.

Vastineeksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä projektin loppuun saakka, jonka jälkeen jatkoa seuraa seuraavien haasteiden parissa. Lisäksi asianmukainen korvaus työstä sekä kaikki tarvittavat työvarusteet kuuluvat asiaan.

Hae heti oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

www.rentcon.fi

Tietoa RentConista:

RentConin kautta saat luotettavat palkkahallintopalvelut ja työehtosopimuksen mukaisen palkan ja ehdot. RentCon on Uudenmaan alueella henkilöstöpalvelualan pioneereja jo lähes 20 vuoden kokemuksella rakentamisen ja teollisuuden saralla.

RentCon on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen ja kaikki työntekijämme käyttävät valttikorttia. Henkilöstömme on vakuutettu Fenniassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Aito Työterveydessä. Jos etsit töitä, olet oikeassa paikassa! Liity kasvavaan ja dynaamiseen joukkoomme!

Paikkakunta: Espoo

Hae työpaikkaa »