Keikkatyönjohtaja PK-seudun siirtotöihin

Keikkatyönjohtaja PK-seudun siirtotöihin

Etsimme riveihimme oma-aloitteista ja ulospäinsuuntautunutta työnjohtajaa pääkaupunkiseudun vaihteleviin keikkatyökohteisiin pysyvään työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat olennaisesti rakennustyömailla tai muissa kohteissa tapahtuvat rakennuslogistiset projektit ja niiden käynnistäminen sekä valvominen. Lisäksi toimit esimiehenä eri työkohteissa työskenteleville työntekijöillemme. Osallistut päivittäiseen ongelmanratkaisuun ja teet esimiestyön ohella lisämyyntiä asiakkaillemme, joten myynnillistä otetta työssä tarvitaan ehdottomasti.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää ymmärrystä rakennustyömailla tapahtuvasta työstä, esimieskokemusta ja kykyä kohdata vaikeitakin tilanteita. Jatkuvasti muuttuvat tilanteet eivät hetkauta sinua ja olet aina valmis kohtamaan niin työntekijät kuin asiakkaatkin tilanteesta riippumatta. Liikkuva työ edellyttää auton käyttömahdollisuutta. Englannin kielen taidosta on ehdottomasti apua, muu kielitaito on plussaa.

Me puolestamme tarjoamme pysyvän työsuhteen, työterveyshuollon, kilpailukykyisen palkan ja takuun siitä, että tässä työssä et tule tylsää päivää näkemään. Pienessä organisaatiossa pääset osallistumaan vähän kaikkeen, joten nirso työtehtävien suhteen ei saa olla.

Jos tunnistit itsesi oheisesta kuvauksesta, ole heti yhteydessä, niin sovitaan aika haastattelulle.

Tietoa RentConista:

RentConin kautta saat luotettavat palkkahallintopalvelut ja työehtosopimuksen mukaisen palkan ja ehdot. RentCon on Uudenmaan alueella henkilöstöpalvelualan pioneereja jo lähes 20 vuoden kokemuksella rakentamisen ja teollisuuden saralla.

RentCon on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen ja kaikki työntekijämme käyttävät valttikorttia. Henkilöstömme on vakuutettu Fenniassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Aito Työterveydessä. Jos etsit töitä, olet oikeassa paikassa! Liity kasvavaan ja dynaamiseen joukkoomme!

Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa »