Loppusiivouksen työnjohtaja

Loppusiivouksen työnjohtaja

Oletko rakennusalan puhtaudenhallinnan vahva ammattilainen? Onko sinulla kokemusta työnjohdosta? Jos vastasit kyllä, saatat olla yrityksemme seuraava

LOPPUSIIVOUKSEN TYÖNJOHTAJA

Etsimme kasvavaan tiimiimme ammattitaitoista ja vahvan kokemuksen omaavaa työnjohtajaa vetämään ja vastaamaan loppusiivous kohteistamme. Etsimällämme henkilöllä tulee olla kokemusta uudis- tai saneerauskohteiden loppusiivouksesta, työnjohdosta sekä kykyä kohdata haastaviakin tilanteita.

Nopeasti muuttuvat tekijät eivät saa pelottaa sinua ja olet aina valmis kohtaamaan niin työntekijän kuin asiakkaan tilanteen ja etsimään ratkaisua.

Tehtäviisi kuuluu toimia yrityksemme, työntekijöiden ja asiakkaan keskiössä oman tiimisi esimiehenä. Vastaat projektiesi aikatauluista, ylläpidät kannustavaa työilmapiiriä sekä käynnistät ja valvot työmaitasi pitäen ne aikataulussa, huolehtien samalla logistiikasta sekä tilausten kulusta.

Vaatimuksemme

-Ajokorttiluokka B
-Suomen kielen taito
-Työturvallisuuskortti
-Vähintään 1-5 vuoden kokemus vastaavista töistä tai rakennusalana ammattitutkinto/siivousalan ammattitutkinto.

Eduksi katsomme ja avuksi työssä on sujuva Englanninkielentaito sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme

-Vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessämme
-Kilpailukykyisen palkan
-Puhelinedun
-Tarvittavat koneet ja laitteet sekä kannustavan tiimimme tuen ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa yrityksessä

RentCon Oy on Uudenmaan talousalueella toimiva työmaa- ja henkilöstöpalveluyritys. Meillä on laaja kokemus rakennusalan henkilöstö- ja työmaapalveluista. Voit tutustua meihin lisää osoitteessa www.rentcon.fi

Jätä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta, haastattelemme ihmisiä jo hakuaikana ja palkkaamme hetisopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hanna Ylén, 0400 464 055 hanna.ylen@rentcon.fi

Paikkakunta: Espoo

Hae työpaikkaa »