Rakennuslogistiikan tekijöitä Helsingin keskustaan

Rakennuslogistiikan tekijöitä Helsingin keskustaan

Etsimme ahkeria ja luotettavia työntekijöitä hoitamaan rakennusaikaista työmaalogistiikkaa Helsingin keskustan isoihin rakennusprojekteihin.

Aiempi kokemus rakennustyömaalta on ehdottomasti eduksi, mutta näissä tehtävissä on mahdollista pärjätä myös suhteellisen vähäisellä kokemuksella. Ennen kaikkea asenteen ja motivaation tulee olla kohdallaan. Työ on luonteeltaan fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto edesauttaa tehtävässä suoriutumista. Tehtävät pitävät sisällään työmaan siisteyden ja järjestyksen ylläpitoa turvallisuuden nimissä, joten tärkeästä tehtävästä on kyse!

Edellä mainittujen seikkojen lisäksi työturvallisuuskortti ja suomen kielen taitoa vaaditaan.

Projektit ovat kestoltaan pitkiä ja niiden kautta on mahdollista päästä käsiksi pysyvään työsuhteeseen ja kehittymään lopulta rakennusalan moniosaajaksi.

Pitkän työsuhteen lisäksi meiltä saat kaiken tarvittavan tuen ja koulutuksen, työvarusteet -ja vaatteet sekä kilpailukykyisen palkan.

Älä aikaile vaan laita hakemus heti, niin pääset haastatteluun kertomaan lisää itsestäsi ja miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään!

www.rentcon.fi

Paikkakunta: Helsinki

Hae työpaikkaa »