Vinkkiarvonnan säännöt ja ehdot

Vinkkiarvonnan säännöt ja ehdot

 1. Vinkkipalkinto: 50 euron lahjakortti Stockmanniin (2kpl per voittajapari, yksi vinkkaajalle ja toinen vinkattavalle) Voittajapareja arvotaan yhteensä 4, eli 8 kpl 50 euron lahjakorttia.
 2. Osallistumisaika: 30.1.2019 asti. Arvonta suoritetaan kaikkien vinkkien kesken jotka ovat johtaneet työsuhteeseen 31.1.2019.
 3. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse.
 4. Arvonnan järjestäjä: Rentcon Oy
 5. Vinkin antajana sitoudut antamaan yhteystietosi ja vinkattavan henkilön yhteystiedot, sekä kertomaan hänelle meistä ja kehottaa häntä lähettämään meille työhakemusta.
 6. Työnhakijan tulee kertoa meille että haki työpaikkaa sinun vinkkisi avulla.
 7. Vinkin lähettäjän antamat tiedot (Nimi, puhelinnumero, sähköposti) jäävät Rentcon Oy:n rekisteriin jotta voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä voiton yhteydessä. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin, niitä ei julkaista eikä luovuteta kolmansille osapuolille ja vain HR-henkilökunnalla on siihen pääsy. Noudatamme henkilötietolakia ja tarkempia tietoja saat tietosuojaselosteestamme
 8. Arvontaan osallistuu kaikki vinkit jotka ovat johtaneet työsuhteeseen.
 9. Otamme vinkkaajaan yhteyttä vain jos arpaonni suosii ja voitat vinkkiarvonnan.
 10. Vinkit ovat voimassa 3 kuukauden ajan, jonka jälkeen vinkkisi ja tietosi poistetaan.
 11. Vinkkipalkinnon voi noutaa toimistoltamme tai se voidaan vaihtoehtoisesti toimittaa myös postilla ja mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi sähköpostitse. Otamme yhteyttä mikäli tarvitsemme lisätietoja vinkkipalkkion toimittamiseen.
 12. Mikäli et nouda palkintosi kuuden kuukauden sisällä, sitä ei toimiteta.
 13. Rentcon Oy pidättää oikeudet muutoksiin. Rentcon Oy:lla on oikeus muuttaa vinkkipalkkion määrää ja vinkkipalkkion saajaa. Rentcon Oy:lla on oikeus pätevästä syystä pidättäytyä vinkkipalkkion maksamisesta. Vinkkipalkkio maksetaan vain Suomessa asuville.